Aktuelle søvnapneskinner

Somnodent G2 fra SomnoMed

Somnodent G2 justeres i step på 0,5 mm ved utskifting av de blå utskiftbare delene på begge skinnehalvdeler. Skinna er myk innvendig slik at den sitter godt fast der det av ulike årsaker kan være vanskelig å få andre skinner til å sitte fast på tennene.


Narval skinnen
” Narval skinnen er den nyeste skinnen på markedet. Den er også den minste, letteste av de tre vanligste skinnene. Den er myk i motsetning til de to andre. Den tillater normale gapebevegelser og moderate sidebevegelser. Med denne skinnen i munnen kan du fortsatt snakke greit og det er uproblematisk å drikke. Justering av skinnen skjer ved at lenkearmene skiftes ut med nye. De finnes i mange lengder med 1 millimeters forskjell”

Jaw Flex combined big 02”Somnodent skinnen har vært den mest brukte skinnen inntil Narval skinnen kom på markedet. Den er framstilt i hard acryl og er noe større enn skinnen fra Narval. Denne skinnen tillater også normal gapebevegelse. Jusering av skinnen skjer ved at man skrur på stillskruen plassert på hver side av skinnen i overkjeven”

tap3”TAP skinnen er laget i hard acryl. Skinnen i overkjeven og den i underkjeven henger sammen i en justerings skrue plassert midt mellom fortennene. Denne skinnen tillater ikke gapebevegelse.
Justering av skinnen skjer ved hjelp av skruen plassert foran mellom fortennene”